Szent Gellért-díj

Június 29-én került sor a Szombathelyi Egyházmegye pedagógusainak és dolgozóinak tanév végi találkozására, összejövetelére Szombathelyen.

Ezen a rendezvényen iskolánk tanító nénije, Kardosné Tömböly Edit a Szent Gellért-díj arany fokozatát vehette át Fekete Szabolcs Benedek segédpüspök úrtól.
A Szent Gellért-díjat a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia alapította azzal a céllal, hogy lehetőséget teremtsen a katolikus közoktatásban végzett kiemelkedő munka elismerésére.
Edit 1993-tól dolgozik iskolánkban osztályfőnökként. Lelkiismeretes, felkészült pedagógus, aki nagyon szereti a gyerekeket, változatos eszközökkel motiválja őket a tanulásra. Négy évtizedes pegagógiai gyakorlattal rendelkezik. Rengeteg szép eredményt ért el tanulóival a tanulmányi versenyeken. Szívesen és sokat van a gyerekek között, a szülőkkel is napi kapcsolatban van. Munkáját elismerik a szülők (akik maguk is többen a tanítványai voltak), és a nevelőtársak is.
Igazi közösségi ember, aki szívesen osztja meg vicces történeteit, hogy mások is jókedvre derüljenek.
Kedves Edit! Sok szeretettel gratulálunk a Szent Gellért-díjhoz. Kívánunk boldog, egészségben és sok-sok örömben megélt nyugdíjas éveket!

Fotó: Szombathelyi Egyházmegye, Szabó Judit