Együtt ünnepeltünk

A téli szünet előtti utolsó napon meggyújtottuk az utolsó gyertyát is az iskolai adventi koszorún. A kis elsősök nagyon szépen verset mondtak, a negyedikesek énekeltek a gyertyagyújtáskor. Mindannyian vártuk az ünnepi műsort, tudtuk, hogy az ötödik és hatodik osztályosok, és az énekkarosok lelkesen készültek. A jelenetben láthattuk, mi lenne, ha ma születne Jézus a világra, hogyan fogadnák egy mai városban a szálláskereső Máriát és Józsefet. Karácsonyi dallamok csendültek fel az énekkarosok előadásában, s ez még meghittebbé varázsolta a műsort. Köszönjük, gyerekek, hogy szebbé tettétek az ünnepünket. Köszönjük Marika néni felkészítő munkáját, Virág néninek a díszletet, Antónia néninek és Ramóna néninek a műsorban nyújtott segítséget. Köszönjük Péter atya hozzánk intézett kedves szavait.

A szép színdarab után az osztályokban közösen folytatódott az ünneplés. Ajándékokat készítettünk, sokat játszottunk és énekeltünk. Minden osztály megtalálta a számára örömteli elfoglaltságot, és az volt a jó, hogy együtt lehettünk.

“A királyok méltósága, az angyalok tisztasága, a pásztorok egyszerűsége ragyogja be karácsonyunkat, és adjon erőt az új esztendőhöz!”

Sok szeretettel kívánunk áldott karácsonyt, jó pihenést, és békés új esztendőt minden kedves családnak!