Jótékonysági bál

Vidám társaság gyűlt össze jó ügy érdekében november 19-én este a Báziskonyhán. Kicsit talán jelképes is, hogy e nap Szent Erzsébet ünnepnapja. Az Árpád-házi királylány adakozásáról, mások megsegítéséről nevezetes.

Iskolánk jótékonysági báljának elején Déri Péter plébános úr köszöntötte a szülőket, nagyszülőket, korábbi tanítványainkat. Örülünk, hogy sokan visszatérnek egy jó bszélgetésre, találkozásra. A szervező Szülői Közösség nevében Csonka-Németh Edit mondott köszönetet mindenkinek a részvételért, majd kívánt jó szórakozást az est hátralévő részére.

A báli műsor következett, amelyben sok-sok ismerős dallam csendült fel Horváth Zoltánné Marika és leánya, Veronika vidám előadásában. A Pápai Musical Stúdió két énekese sem “idegen” Jánosházán, most is remek dalokat hoztak magukkal. A szülők és egy volt diákunk egy szuper tánccal örvendeztettek meg minden jelenlévőt, majd Vargáné Steiner Gyöngyi és férje nyitótáncával kezdetét vette a bál.

A zenét az éjjel folyamán Szomorkovics Zoltán szolgáltatta, remek hangulatot teremtve a táncparketten. A tombolasorsoláson gyönyörű és értékes ajándékok találtak gazdára. Köszönjük szépen minden támogatónknak az önzetlen felajánlást! A bevételt tanulóink kirándulásaira, programjaira, sporteszközök vásárlására fordítjuk.

Fotó: Szabó Judit