Jótékonysági bál

 Hagyományos jótékonysági bálját rendezte meg iskolánk Szülői Közössége 2019. november 16-án a helyi művelődési házban.

 Az egybegyűlteket Varga Melinda, a Szülői Közösség elnöke köszöntötte, majd felkérte Tokár János atyát, jánosházi plébánost, az iskola püspöki referensét, hogy nyissa meg a rendezvényt. János testvér a közösség erejét, az együvé tartozás fontosságát emelte ki a bálozókhoz intézett szavaiban.

 A köszöntők elhangzása után következtek a bál fellépői. Elsőként a Rocky Dilly Tánccsoport apróságai teremtettek jó hangulatot, majd a Jánosházi Amatőr Színjátszó Csoport 3 produkciója tette próbára a nagyérdemű rekeszizmait. A záró szám a Szent Imre Tánccsoport előadása volt, amelyben a szülők és a pedagógusok képviselői együtt ropták a táncot. A műsorszámokat a közönség vastapssal jutalmazta.

  Varga Melinda ezt követően köszönetet mondott mindazoknak, akik a jótékonysági bál előkészítésében önzetlenül vállaltak bármilyen feladatot. Beszédében kiemelte továbbá azt is, hogy a bál bevételét ebben az esztendőben is a gyermekek javára, játékok és sporteszközök vásárlására, valamint az osztálykirándulások és a különböző iskolai rendezvények támogatására fordítja a Szülői Közösség.

 Az est további részében az önfeledt mulatozásé volt a főszerep, Veilinger Csaba szolgáltatta a talpalávalót. 

  Az est során örömmel éltük meg a János atya által idézett dal sorait: „egy vérből valók vagyunk”.

Martonné Böröcz Ramóna

Fotók: Bödör Zsolt