25 éves az iskolánk

Iskolánk alapításának 25 éves évfordulóját ünnepeltük 2018. június 13-án. Hetek óta izgatottan és lelkesen készülődtünk, hogy méltó módon ünnepeljük meg ezt a jeles évfordulót.

A reggel 9 órakor kezdődő szentmisében hálát adtunk Istennek az elmúlt 25 év sikereiért és kudarcaiért, imádkoztunk a jelenlévő és volt diákjainkért, szülőkért, nagyszülőkért. A szentbeszédben dr. Veres András győri megyés püspök tanított bennünket, vele koncelebrált dr. Székely János szombathelyi megyés püspök atya is.

 

A szentmise után kedves, humoros, zenés jelenek következtek tanulóink előadásában, mindegyik üde színfoltja volt a délelőttnek.

 

 

 

Nagy örömünkre elfogadta meghívásunkat Pavlics István plébános úr is, iskolánk megálmodója, alapítója. Mindannyian szeretettel gondolunk rá, ezt mutatta a szűnni nem akaró vastaps is, amely az ő szavait kísérte. Felidézte az iskola indulásának körülményeit, a tornaterem építési munkálataiból is felelevenített néhányat. Mindenki „tisztelendő bácsija” ma is figyelemmel kíséri az iskola életét, érdeklődik a gyerekekről, a tanári munkáról.

vid szünet után a szabadtéri sportpályán folytatódott az ünneplés. Gyermekeink nagyon színvonalas műsorszámokkal készültek: a fiúk kerékpároztak, a lányok tűztáncot és egy szép zászlós számot adtak elő, az alsósok Pintér Béla Új szív című számára táncoltak. A   záróképben iskolánk valamennyi tanulója szerepet kapott, az énekkarosok pedig ismét egyik kedvenc dalunkat énekelték.

 

Köszönjük mindenkinek, aki e szép napunkat segítette! Örültünk vendégeinknek, akik meghívásunkat elfogadták, dicséret diákjainknak, akik fegyelmezetten és örömmel vettek részt az ünnepi műsorban.

Horváthné Kulcsár Gyöngyi

Fotó: Bödör Zsolt, Varga Márk